03 maart 2004

 
En alweer loop je met Pakkie onder je trui als ik thuiskom. "Hee, ben je nu alweer in verwachting", roep ik. "Nee hoor", zeg je: "Ik ben de mamma van het babietje".

02 maart 2004

 

Pakkie

Gisteren kom ik thuis van mijn werk en glunderend sta je me op te wachten met een dikke buik. "Ik heb een baby in mijn buik", zeg je. "Het is pakkie". Je laat me even door je halsopening naar beneden gluren. Ja hoor, het was Pakkie, je pop.
De hele middag loop je zwanger rond. Tijdens het verschonen dient er voorzichtig te worden gehandeld want stel je voor dat pakkie geboren wordt. "Dat moet niet hoor!", roep je telkens. Ook tijdens het eten blijft de baby op zijn plek. Als ik je vraag wanneer Pakkie geboren wordt antwoord je":"Wannneer hij er uit komt!". Dat was dus flink afwachten. Als je naar bed moet kan je trui niet uit, want stel je eens voor dat..... Met je vieze trui aan in je slaapzak naar bed. Het slapen lukt niet en later blijkt waarom. Je kotst de hele bank en vloer onder :-( Als ik je uit je vieze kleren help ben je meer bezorgd om de baby dan om de rest en je bent erg verdrietig als Pakkie toch geboren wordt. Gelukkig past hij snel weer onder je pyamajasje. Je zwangerschap was slechts tijdelijk onderbroken. Toen je vannacht in bed nog een keer over je nek ging heb ik Pakkie naast je gelegd. Vanmorgen constateerde je meteen dat er iets mis was:"ojeeeeeeeeeeeeeee.....Pakkie is geboren, dat moet toch niet!".

This page is powered by Blogger. Isn't yours?