30 augustus 2004

 
Ga maar lekker slapen meissie.
Mamma?
Ja?
Mamma, ik wil wel een keer vliegen.
Vliegen zoals de vogels doen....in de lucht.
En dan neem ik een doos met speelgoed mee en een plaatje. En dan doen we net als op het plaatje. Snap je? Zullen we dat doen mamma? Doe jij dan mee? Gaan we samen vliegen okee?

25 augustus 2004

 
Op de terugweg van vakantie mag je opa even bellen:
"Dahaaaaaaaaag, met Sterre. We zitten in de auto. Die blauwe, een grote, want onze rode is nu bij Mila en deze auto moeten we weer terugeven als we terugkomen van vakantie. En nu gaan we terug van vakantie want de vakantie is nu over en het regende heel hard maar we hadden nu een tent met een luifel dus het was niet erg. We hadden eerst een kleine tent maar mamma heeft een grote tent gekocht en toen bleven we droog. En ik had ook een vriendinnetje en die had een ezel...."

18 augustus 2004

 
Je maakt nu zelf foto's met de digitale camera;-)

Mamma en pappa

08 augustus 2004

 
Ik kietel je. Je lacht! "nee, nee, mamma, niet kietelen, niet kietelen." Je wurmt je uit mijn armen. "Je moet me kietelen mamma", roep je. Ik kietel je en je brult het uit:"Nee nee niet kietelen.", maar als ik stop lach je:" je moet me kietelen mamma".

01 augustus 2004

 
Kijk mamma! En dan doe ik zo en zo en zo....en dan hier en dan hoepla. En dan hier en zo en daar en zo en zo en zo. Wel kijken mamma! let je wel op? Zie je wel...en dan hier en dan daar en dan doe je zo en dan dit daar en dan zo en zo en zo en dan...
Mammaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kijk dan! En dan hier en dan dan doe je zo en dan zo en zo en zo en dan...mammaaaaa...... ziet je dat?

This page is powered by Blogger. Isn't yours?