26 december 2004

 

16 december 2004

 

Oh denneboom

10 december 2004

 
Ik wil niet die grote boerderijpuzzel maken want dan word ik behoorlijk moe. En dan moet ik uitrusten en als ik dan ga werken word ik weer ontzettend moe en dan moet ik weer uitrusten en dan ga ik weer werken en dan word ik weer ontzettend moe en dan moet ik weer uitrusten. En ik heb helemaal geen zin om uit te rusten. Daarom ga ik die grote boerderijpuzzel niet maken.

08 december 2004

 
Mamma, jij moet mij even aanschuiven.
Mamma, jij moet mij aankleden.
Mamma, jij moet de televisie aandoen.
Mamma, jij moet het doen.

Sterre, jij moet niet zo zeuren!
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh....ik moet de hele dag van alles van jou.
 
Mammaaaaaa???? Als ik ga slapen dan kan ik mijn benen niet bewegen, maar ik wil mijn benen wel bewegen. Maar ik wil slapen, en dan kan ik mijn benen niet bewegen. En als ik mijn benen dan toch beweeg dan kan ik niet slapen.

05 december 2004

 
Je kreukelt een papiertje en kijkt er verschrikt naar:"Oh, sorry mam. Ik zal het nooooit meer doen. Sorry hoor. Sorry. Sorry mam. Het spijt me ontzettend."

04 december 2004

 
Je speelt een computerspelletje van Winnie the Pooh als ik je roep dat Winnie the Pooh op televisie is. Verbaasd ren je heen en weer tussen de huiskamer en de studeerkamer.
"Hee, hoe kan dat nou weer?", roep je uit:" Pooh-beer kan wel heel snel rennen!"

03 december 2004

 

Dankje sinterklahaasje

Om twaalf uur 's nachts wordt je wakker. Rechtop in bed roep je dat je wil opstaan. Na mijn protest, dat dat toch echt nog niet de bedoeling is, zeg je dat je wil kijken wat er in je schoen zit. Ik vertel dat het midden in de nacht is en dat Sinterklaas nog niet geweest is.
Geslepen zeg je: "Vind je mij ook zo lief, mamma?"

This page is powered by Blogger. Isn't yours?