27 augustus 2005

 
Op de terugweg van vakantie zetten je pappa en ik een CD van Dreamtheater op. We zijn de sprookjes en kinderliedjes een beetje zat. je begint hartverscheurend te huilen omdat je het maar helemaal niets vindt, die herrie....en ook nog zo hard. Onder protest zetten we de muziek weer af maar dringen toch wel aan op enig begrip. Wij willen ook wel eens naar een leuk muziekje luisteren.
Je komt met een volgens jou redelijke oplossing: "Nou, nou, nou...als ik groot genoeg ben om op mezelf te passen mogen jullie wel even weg met de auto en dan kunnen jullie naar een muziekje luisteren die jullie leuk vinden. Is dat goed?"

26 augustus 2005

 

Joop

We komen terug van een lange fietstocht in de Ardennen en zijn weer op weg naar de camping. Om de moed er in te houden spelen we 'ik zie ik zie wat jij niet ziet'. Op de camping is Joop de ezel. Als we er bijna zijn zeg ik: "ik zie, ik zie wat jij niet ziet.... het heeft lange oren en het balkt". Triomfantelijk roep je:"Pappaaaaaa....".

18 augustus 2005

 

Liberaal

We wandelen door de bossen in de Vogezen en mijmeren over onze toekomst. "Weet je wat?", roept Thijs:"Ik word liberaal en ga veel geld verdienen!".
"Nee pappa....niet doen!", zeg je met een verdrietig stemmetje:"Dan kan je toch mijn pappa niet meer zijn?".

15 augustus 2005

 
Mammaaaaaa.....dit boekje is weer helemaal klompegoed (compleet). De voorkant en de achterkant zitten er weer aan.

12 augustus 2005

 

Vuur

Hier heb je de lufistrijkers, dan kun je het gas aandoen.

11 augustus 2005

 









Pappa en ik roeren wel mam, dan hoef jij even lekker niks te doen!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?